BOVAK roept 2024 uit tot ’t jaar van het CARROUSELPAARD

Met een enorme ‘publiciteitsstunt’ haalden de dierenactivisten van PETA enkele weken geleden wereldwijd het nieuws. Wat aanvankelijk leek op een hele goeie één aprilgrap, bleek bloedserieus: het aloude carrouselpaardje moet volgens hun opvattingen verdwijnen uit de draaimolen….

En juist dat authentieke carrouselpaard staat al ruim 1000 jaar symbool voor het grootste volksfeest en immaterieel erfgoed ‘kermis’. Die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en wanneer ‘t aan het Nederlands kermisbedrijf ligt zal dit ook nog zeker de komende 1000 jaar zo blijven!

Laat de beleving, fantasie, ontwikkeling en keuze aan de kinderen. Ontneem ze niet hun plezier! Kermis, al 1000 jaar het allergrootste volksvermaak en het carrouselpaard in de draaimolen nog steeds mateloos populair!

Heb jij hem al? De exclusieve pin van ‘Kermisbond BOVAK’

Heb je de pin nog niet in je bezit? Wees snel, want hij is in beperkte oplage gemaakt!

  • De pin is voor € 5,00 te koop bij BOVAK voorzitter Atze Lubach op de kermis
  • Of maak € 7,50 over op IBAN nummer: NL74INGB 0002315436 t.a.v. Nationale Bond van Kermisbedrijfhouders BOVAK Vermeld bij omschrijving uw Postcode en huisnummer ! (Geldt alleen voor verzending binnen Nederland. Verzenden op eigen risico!)