De Nationale Bond van Kermisbedrijfhouders BOVAK is op zoek naar een secretarieel administratief medewerker (m/v). Bij voorkeur woonachtig tussen Apeldoorn en Groningen. De functie zal in de beginperiode voor 24 uur per week zijn. De intentie is dat deze na verloop van tijd kan uitbreiden naar 32 uur per week. Het betreft voornamelijk een functie om thuis te werken, we houden formeel echter kantoor in Apeldoorn.

Wat ga je doen?

Als secretarieel medewerker krijg je een uitgebreid takenpakket. Je beheert de agenda van de voorzitter en daarmee ook de mail en de telefoontjes die binnenkomen. Je overlegt met hem en het bestuur waar nodig. Vaak komen de telefoontjes vanuit onze leden, maar ook zal er pers bellen. Daarnaast heb je ook contact met het bestuurssecretariaat van vele gemeenten uit Nederland om een overleg of afspraak met de burgemeester/wethouders in te plannen. Je zorgt voor het afhandelen van de post, het versturen van ledenbordjes en het afrekenen daarvan op kantoor of via de bank.
Verder schrijf je artikelen voor het vakblad Dé Kermisgids en vertaal je artikelen voor collega’s in het buitenland. Dit gaat vooral om Duitse artikelen. Wanneer er vergaderingen plaatsvinden, zowel online als fysiek, bereid jij alles voor en werk je deze uit aan de hand van band- en geluidsopnames. Daarnaast verzorg je nog een klein deel financiële administratie, zoals de afhandeling van inkomende facturen en het bijhouden van de inkomende contributie van onze leden. In ons systeem Easydus hou je de ledenadministratie bij en verstuur je de contributiefacturen. Een keer per jaar vindt er een Algemene Ledenvergadering plaats en je bent bereid deze (mede) te organiseren. Ook komt het voor dat je boodschappen doet en de kantoorartikelen beheert waar nodig.

Wat vragen wij van jou?

• Je hebt een afgeronde administratieve opleiding op MBO 4 niveau.
• Je hebt een administratieve achtergrond en werkervaring.
• Je bent accuraat, nauwkeurig en stressbestendig.
• Je bent bereid een VOG mee te nemen naar je sollicitatiegesprek.
• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (spreken en schrijven). Duits is een pré.
• Je kunt goed meedenken met onze administratieve processen en bent bereid voorstellen tot verbetering te doen.
• Affiniteit met de kermisbranche is een pré.

Over de BOVAK
De Bovak, Nationale Bond van Kermisbedrijfhouders, is de belangenorganisatie voor de ruim 900 kermisexploitanten in Nederland. Onze vereniging bestaat vanaf 27 januari 1952. Door de jaren heen heeft de Bovak een groot netwerk opgebouwd met politiek Den Haag, semioverheidsinstellingen en lokale overheden. Als vereniging trachten wij de belangen van onze leden zo goed mogelijk te behartigen. Wij houden onze leden tweewekelijks op de hoogte door middel van ons vakblad Dé Kermisgids. Dit doen wij in samenwerking met Bureau Dé Kermisgids. De Bovak bestaat momenteel uit een voorzitter, vier bestuursleden en secretariële ondersteuning.
Wat bieden wij?
• Een afwisselende, inhoudelijke baan.
• Mogelijkheid om thuis te werken.
• Een contract van 6 maanden met kans op contractverlenging dan wel vast dienstverband.
• Een marktconform salaris op basis van ervaring.
• Een werktelefoon.

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur je CV, motivatiebrief en eventueel een foto van jezelf naar kermis@bovak.nl.
Voor verdere informatie kun je contact opnemen met het BOVAK-secretariaat via kermis@bovak.nl.