Algemeen Activiteiten Lidmaatschap Veiligheid Nieuws

 

feest rs

Stichting Rijdende School
60 jaar!

Komt dat allen vieren!
7 maart 2015 van 14.00 tot 18.00 uur
in de Mariënwaerdt in Beesd!

Een prachtige bosrijke omgeving met een grote parkeerplaats en een mooie oude zaal. In een zaal voor 500 personen worden alle ouders, oud-leerlingen (vanaf 14 jaar of ouder), (oud-)medewerkers en leden van de Raad van toezicht uitgenodigd. Ieder krijgt bij binnenkomst een bonnenboekje met gratis een aantal consumptiebonnen, bonnen voor leuke activiteiten deze middag, een mogelijk winnend lotnummer, een kortingsbon voor het pannenkoekenhuis voor na afloop en nog veel meer.

Er zijn lekkere hapjes van hoge kwaliteit.

2foru

De muziek wordt verzorgd door het duo Two for You, dat garant staat voor gezelligheid. Er worden prijzen verloot, er zijn spannende spelletjes en wat dacht u van het optreden van …..  John West.

Er vindt een perspresentatie plaats van het prachtige fotoboek van Jac Weerts: "Van de reis" genaamd. Dit boek kunt u daar kopen tegen de voorintekenprijs en Jac zet zijn handtekening erin.

Oud leerkrachten zullen er zijn om mensen uit bepaalde jaren weer te ontmoeten in een rijdende school. Natuurlijk zijn er veel foto's uit het verleden van de Rijdende School.Kortbom we maken er een echt Reüni-FEEST van.
Wel willen we weten wie er komt, zodat we met de catering en de brandweer goede afspraken kunnen maken. Schrijf je daarom optijd in via:

REUNIE@RIJDENDESCHOOL.NL
Geef daarbij de namen en geboortedata van alle aanwezige personen op en een mailadres voor nadere informatie. Doorgeven aan de consulent kan alleen als het officiële inschrijfformulier volledig wordt ingevuld en ondertekend. Dit inschrijfformulier kunt u via uw consulent krijgen.
WIJ HOPEN DAT U ERBIJ BENT!

 

 

Kijk voor informatie over Allergenen onder het kopje "Nieuws" 

 

OPROEP RDW!
NU OF NOOIT....hoogteontheffing!
VOORKOM BOETES!!!! 

Reeds diverse malen hebben wij u erop gewezen dat (kermis)voertuigen (alleen als er sprake is van een ondeelbare lading) niet hoger mogen zijn dan 4 meter. Omdat de BOVAK er van overtuigd is dat veel kermisexploitanten voertuigen/transporten hebben die niet aan deze hoogte afmeting voldoen, is er vorig jaar contract opgenomen met de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Daar is de mogelijkheid besproken van een eventuele hoogte-ontheffing voor voertuigen die hoger zijn dan 4 meter.

Uit de gesprekken, die er de afgelopen maanden zijn gevoerd met de RDW, is gebleken dat er de komende tijd (voorlopig) geen verandering zal komen aan de toelating van voertuigen, die hoger zijn dan 4 meter.
Natuurlijk wil de BOVAK voorkomen dat u bij een controle een flinke boete krijgt opgelegd, wanneer u rijdt met een transport dat hoger is en wij vragen u daarom nogmaals, mocht bovenstaande op u van toepassing zijn, u te melden bij het BOVAK-secretariaat. 


De BOVAK wil graag inventariseren om hoeveel exploitanten het gaat en wij denken dat dat er veel zijn! Pas wanneer er inzicht is in het aantal exploitanten, kan de RDW hierin iets betekenen voor de exploitanten. Misschien kunnen we hierdoor voorkomen dat u in de toekomst bij een controle wordt beboet.
Het gaat de RDW alleen om het aantal exploitanten en vrachtwagens.  

Dus meld u aan bij de leden van het hoofdbestuur of neem contact op met het BOVAK-secretariaat of stuur een email naar kermis@bovak.nl
Wij zullen uw gegevens strikt vertrouwelijk behandelen.

 

 


nu

De website waar je alle (actuele) kermissen in heel Nederland vind. Onafhankelijk overzicht van alle kermissen, ondersteund door Google Maps en extra informatie.