BOVAK jaar planner 2017

Zoals u de laatste jaren gewent bent van ons, heeft de BOVAK ook dit jaar weer een jaarplanner gemaakt. BOVAK leden die dat willen kunnen de bovak-planner-2017 in pdf formaat downloaden.
Ook kunt u even bellen met het BOVAK secretariaat om te vragen of ze de BOVAK planner willen opsturen naar u, zowel digitaal als via de post. Verder hebben wij hieronder een foto geplaatst van de planner.

Op het BOVAK secretariaat beschikken wij over een planner in A4 formaat. Mocht u een ander formaat wensen kunt u hem bij een copyshop bij u in de buurt vaak gemakkelijk om laten zetten in A3 formaat. Helaas beschikt het BOVAK secretariaat niet over een A3 printer dus daarmee kunnen wij u niet verder helpen.

 

planner

planner-2292

Weer zo’n service die de BOVAK haar leden biedt. Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact opnemen met het BOVAK secretariaat. Wij helpen u graag. Denkt u er dan wel even aan dat het secretariaat geopend is van maandag tot en met donderdag van 08.30 – 17.00 uur. U bent van harte welkom voor een kopje koffie. U kunt bellen voor een afspraak (tel.nr. 055 – 522 3748) of contact opnemen via email kermis@bovak.nl.